Si nu o spun eu, ci repet ceea ce afirma, si demonstreaza, o intreaga armata de specialisti. In zeci de carti, sute de articole si probabil mii de marturii.
Am aflat acest lucru in urma cu aproximativ cinci ani, intr-o perioada in care subiectul mi-a ridicat niste semne de intrebare, si prin urmare, am hotarat sa ma documentez. L-am crezut dupa primele randuri citite, deoarece, pentru a ajunge la concluzia expusa nu e nevoie decat de o farama de logica. Si nu am absolut nicio retinere in a-l spune, oriunde si oricui, in ciuda faptului ca esti considerat a fi un fel de nazist daca ‘iti permiti’ sa pui la indoiala marile (false) descoperiri.
Nu am prea dezbatut subiectul, recunosc, insa in acesti ultimi ani, orice am citit legat de SIDA, mi-a confirmat titlul articolului: este cea mai mare inventie a medicinii. De altfel, exista atatea contradictii si argumente goale, incat imi pare a fi o inventie extrem de slaba si prost prezentata. Si nu reusesc sa inteleg CUM au fost pacaliti atat de multi oameni, DE CE au atata incredere in lucruri si persoane pe care nu le cunosc, si CUM are, majoritatea medicilor, nesimtirea de a sustine asemenea aberatii.
Nu am sa scriu mai multe, acum. Daca cineva este dispus sa intre intr-o dezbatere, aici.. cu mare placere. Daca nu, sper ca am ridicat un semn de intrebare celor care nu il aveau, si mai sper ca se vor informa in legatura cu aceasta tema.
Procedez astfel deoarece nu v-as putea oferi informatii mai exacte si mai evidente decat cele pe care le veti gasi in link-urile de mai jos. De asemenea, acestea va vor conduce spre o multime de alte ‘extensii’ similare. Cu putina rabdare, cei care nu se prea pricep la limba engleza, vor gasi multe articole si in limba romana, pe langa cele prezentate de mine mai jos.
Ca o concluzie la scara larga: nimeni nu a decedat, vreodata, din cauza SIDA. Mai putin de 7% dintre persoanele diagnosticate cu SIDA au beneficiat de un test HIV.
Multa sanatate! Si cunoastere. 😉

P.S. Nu stiu de ce adresele de link nu sunt accesibile, dar cu un copy/paste se rezolva.

http://www.virusmyth.com/aids/books/pdbinvent.htm

http://nuexistasida.wordpress.com/2008/08/03/sida-nu-exista-–-oamenii-mor-din-cu-totul-alte-motive…/

http://www.leacuri.net/html/farma/sida2.htm

http://www.duesberg.com/media/gnlie.html