„Nimic, NIMIC nu este mai blând decât Natura și nimic, NIMIC nu a fost mai crud cu Natura decât omul.
Cu toate astea, vă dați la o parte din orice înseamnă implicarea voastră, negați orice responsabilitate. Spuneți că nu este vina voastră. Și aici aveți dreptate.
Nu se pune problema de vină, e o problemă de alegere.

Pretindeți că există motive întemeiate pentru care 40.000 de oameni pe zi trebuie să moară de foame.
Nu există motive pentru așa ceva.
Și totusi, în timp ce spuneți că nu puteți face nimic pentru a-i opri pe cei 40.000 să moară de foame, aduceți pe lume alți 50.000 pe zi care să înceapă o viață nouă.
Și asta numiți voi dragoste.. Asta numiți voi planul lui Dumnezeu..
Este un plan complet lipsit de logică sau de rațiune, și cu atât mai mult, lipsit de compasiune.

Lumea există așa cum există deoarece VOI ați ales să fie așa.

În mod sistematic vă distrugeți mediul înconjurător și apoi definiți așa numitele dezastre naturale ca fiind o dovadă a unei farse crude din partea lui Dumnezeu, a modurilor dure de manifestare ale Naturii. Dar nu, nu e așa. Voi v-ați facut o farsă vouă înșivă și modurile voastre de manifestare sunt crude.

Puteți alege mâine sa puneți capăt distrugerii pădurilor tropicale. Puteți alege să opriți distrugerea stratului protector care înconjoară planeta.
Puteți alege să încetați nesfarșitul masacru asupra ingeniosului ecosistem al Pamântului.
Puteți termina mâine orice război.
Puteți înceta mâine să-i înfometați pe alții.
Pur și simplu.Cu mare ușurința.
Dar, o veți face oare..?

Nu e nevoie- nu a fost niciodată nevoie de nimic altceva- decât ca voi toți să fiți de acord. Insă dacă nu vă puteți opri din ceva atât de elementar, cum ar fi să nu vă mai omoriți unii pe alții, cum puteți ridica pumnul amenințător spre ceruri și să cereți să vi se pună ordine în viață..??

Lumea este în starea în care este din cauza voastră și ale alegerilor pe care le-ați făcut- sau nu ați reușit să le faceți.
Pamântul este în starea în care este din cauza voastră și ale alegerilor pe care le-ați făcut- sau nu ați reușit să le faceți.
Propria voastră viață este în starea în care este din cauza VOASTRĂ și ale alegerilor pe care le-ați facut- sau nu ați reușit să le faceți.
Pentru că a nu decide, înseamnă a decide. ”

(Conversatii cu Dumnezeu- Neale Donald Walsch)

Reclame