Oare cat de prost trebuie sa fii ( sau sa nu fii) pentru a-ti da seama ca esti foarte prost..?
Hm.. O sa ma ‘ macine’ pt totdeauna aceasta intrebare. In mod special azi deoarece am avut ghinionul de a da de unul, din nou. De obicei tac in fata unui asemenea specimen, convinsa fiind de prostia lui.
Am invatat ca cel mai mare compliment pe care il poti face unui prost e sa te dai la o parte din fata lui, pt a-l lasa sa se desfasoare in toata idiotenia.
Daca faci ‘ greseala’ de a-i ataca o parere, te trezesti cu tot prostul in discutie. Si.. Dumnezeu cu mila..! 😀
E plin de astfel de specimene pe internet.
Asa cum bine a scris cineva intr-o foarte amuzanta carte, prostul are cel putin un blog (cat se poate de neinteresant) si isi da cu parerea ( la fel de proasta ca el) pe alte bloguri, forumuri si site-uri sociale. Fiind foarte fricos din fire, se adapteaza perfect la mediul virtual, avand capacitati de camuflare aproape infinite.
Niciodata nu-si arata fata (probabil este urat.. prostii sunt urati, deoarece la un moment dat, prostia merge mana in mana cu rautatea). E foarte curios, foarte bagacios, deseori agresiv, repezit si intotdeauna contra.
Dezvoltarea intarziata a cortexului sau este demonstrata de greselile gramaticale si de logica defectuoasa.
Se baga in vorba si in seama injurand in stanga si in dreapta.
De retinut: gaseste mereu altii mai prosti ca el care sa il admire.

E uneori interesant sa urmaresti cat de prost poate fi un prost.
E uneori interesant sa urmaresti cum un prost face o adevarata pasiune pentru tine dupa 30 de minute ce te-a citit ( la propriu) pe internet.
Iti dedica obsesiv pana si articole pe blogul sau. Dupa doar 30 de minute. In care sustine ca tu esti cea proasta, evident, deoarece ai ‘ indraznit’ sa-l contrazici si sa-i demonstrezi ca.. nu e altceva decat un prost. Nu se putea altfel 😀
E uneori interesant sa urmaresti cat de prost poate fi un prost, fara ca macar sa isi dea seama ca e prost, daramite ca e incredibil de prost. E intrigant.. e ceva ce te depaseste, ceva ce nu intelegi.. Ca o gaura neagra in cosmos.
Asta pana cand te plictisesti. Eu ma plictisesc intotdeauna si foarte repede de prosti.
M-am plictisit deja :). Si nu a trecut nici macar o zi.
Nu va spun despre cine e vorba, deoarece.. nu merita osteneala.

<